Ahogy azt mind nagyon jól tudjuk, egy esküvő rengeteg előkészülettel, tervezéssel és szervezéssel jár. Mivel a tapasztaltabb szolgáltatók akár már egy évre előre lefoglalásra kerülnek, érdemes nektek is így számolni. Emiatt rengeteg házasodni kívánó pár már a nagy nap előtt akár 12-14 hónappal előre elkezdi a tervezést. A profi szolgáltatók és a megfelelő idő garantálja, hogy nagy napotok igazán emlékezetes legyen. Azonban még így becsúszhatnak bakik, melyekről rengeteg rémtörténet és videó kering a neten. Ezek közül, talán az egyik leginkább kínos lehetőség, amikor valaki túlzottan felönt a garatra. Valljuk be, az esküvő a tánc mellett az evés-ivásról is szól – és nincs is ezzel semmi gond. Azonban a korlátlan italfogyasztás, vidéken pedig a házi pálinka és társai nagy károkat tudnak okozni. Sajnos ezekkel a tényezőkkel nem – vagy csak korlátozottan - tudunk előre számolni, hiszen mindenre még egy esküvő szervezőnek vagy ceremóniamesternek sincs ráhatása. De akkor hogyan is tudjuk elkerülni, illetve kezelni a kínos, hangulatot elrontó pillanatokat? Ebben a cikkben igyekszem választ adni a kérdésre, hogy igazán tökéletes emlékekkel gondolhassatok vissza az esküvőre.
Legyen szó lerészegedő nagybácsiról, vagy az előre megbeszélt alkoholmentes szabályt figyelmen kivűl hagyó zenekarról, vannak bizony olyan tippek és trükkök, melyeket érdemes nektek is betartanotok. Első és legfontosabb tippem a kínos helyzet megelőzése - tehát, hogy tervezzetek előre. Lássuk, hogy mikre is gondolok a különböző résztvevők esetében!