Ceremóniamester - Master of ceremony

3+1 fontos tipp a feledhetetlen esküvőhöz!

2019. szeptember 16. 15:51 - Gombos Dániel

Az esküvő egyértelműen életünk egyik legmeghatározóbb pillanata, azért alapvetően fontos, hogy felkészültek legyünk.

Egy esküvő megszervezése rengeteg fejtöréssel jár, és csak a jól olajozott, átgondolt esküvők azok, melyek igazán problémamentesek és élvezetesek. Nézzünk tehát 4 tippet, amely esküvőnket garantáltan sikeresebbé és jól szervezetté teheti.

balloonweddingdecor8.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Az ideális templomi esküvő: üllői katolikus templom

2019. szeptember 09. 12:03 - Gombos Dániel

A magyar házasságkötési hagyományos egyik legfontosabb része továbbra is a templomi, egyházi esküvő.

Különösen a vallásos családok és párok számára kiemelten fontos a szertartás, ugyanis sokan nevelkednek vallásos kultúrában, és a gyerekeiknek is hasonló elveket szeretnének majd átadni.

wedding-ceremony-inside-a-church-pdfqpee.jpg

Az országban számos templomi esküvői helyszín található, Üllő közelében azonban a Keresztelő Szent János-templom az egyik legjobb választás, ugyanis egy gyönyörű katolikus templomról van szó, mely pont olyan szép, mint évszázadokkal ezelőtt, köszönhetően a modern restaurálási és karbantartási erőfeszítéseknek.

Tovább
Szólj hozzá!

Ceremóniamester vagy vőfély? Ez itt a kérdés!

2019. augusztus 27. 11:26 - Gombos Dániel

Az esküvő sokak számára az élet legnagyobb eseménye, és egyben az élet legnagyobb bulija is. Van tehát néhány kellék, mely egyszerűen nem hiányozhat. Ilyen a vőfély és a ceremóniamester. Sokan azonban azt gondolják, hogy a kettő ugyanaz, de ez nem egészen van így.

Mi a különbség a vőfély és a ceremóniamester között?

Nos, először is nézzük meg mi a hasonlóság!

groom-kissing-the-bride-in-wheat-field-pbdvdut.jpg

A vőfély és a ceremóniamester is azért van az esküvőn, hogy az minél simábban menjen, és, hogy a házasodó párnak ne kelljen az apró részletek miatt aggódnia a nagy napon. A vőfély és a ceremóniamester is olyan, mint egy nagyzenekar karmestere. Összehangol sokszor többszáz embert is úgy, hogy minden tökéletes legyen. Ezek az emberek tartják a gyeplőt.

Tovább
Szólj hozzá!